top of page

Tech X Just Arrived

Nira Control.jpeg
Nira Control.png

Nira Control

Nira Control designar motorstyrningssystem för hybrid- och förbränningsmotorer som utmanar den befintliga marknaden genom att främja miljölösningar. Målet är att minska bränsleförbrukningen och utsläppsnivåerna med avancerad teknik. Tekniken har varit framgångsrik och de har åstadkommit  massproduktionssamarbeten med OEM-företag.

Nira Control

Vårt
Arbete

Att arbeta i inom tech branschen kan vara väldigt utmanande. Branschen behöver människor som är innovativa, lööningsorienterande och har det ständiga tänkesättet att förbättras. En sammanställning visar att branschens bidrag till BNP har vuxit med så mycket som 1 300 procent sedan 1981. Den här branschen är snabbrörlig och ny teknik utvecklas hela tiden vilket gör resan spännande att vara en del av. 

 

Trots den stora utvecklingen har alla våra kunder i denna bransch något gemensamt, nämligen hållbarhet. De kommunicerar inte bara hållbarhet, de agerar utifrån det, och det är uppenbart att det präglar varje del av deras verksamhet.

På grund av den växande branschen är det tydligt att kravet på att anställa rätt kompetens blir ännu viktigare. Det ger också en anvising på hur samhället ska investera sina resurser. Just Arrived levererar mer än gärna kompetenta talanger från världens alla hörn. 

Image by Brooke Cagle
Image by Michiel Annaert

Wireless Car

Sedan 1999 har Wireless Cars legat i framkant när det gäller att uppdatera bilindustrin att bli aktuella i det digitala samhället. Med över 20 års erfarenhet har Wireless Car djup insikt i fordonsindustrins mål och utmaningar. De erbjuder digitala lösningar genom att tillhanda uppkopplade tjänster på ett hållbart sätt för att bilarna ska nå sin fulla potential.

Wireless Car
Northvolt-Labs.jpeg
Northvolt

Northvolt

Northvolt tacklar det faktum att världen vänder ryggen åt fossila bränslen. De är aktiva inom batteriindustrin och tillverkar ren energi. Deras mål är att leverera batterier med 80 % lägre koldioxidavtryck jämfört med de som tillverkas av kolenergi. En fantastisk del av produktens livscykel är att 95 % av batteriet efter att ha använts återupptas för att göra nya. Initiativet är att alltid nå nya höjder och ta fram lösningar till marknaden som gör världen till en renare plats. 

bottom of page