top of page
Kristallstenar

Våra tjänster

Image by Christina @ wocintechchat.com

Skräddarsydda personallösningar.

Alla företag är unika, så alla våra uppdrag är skräddarsydda. Just Arrived erbjuder upplägg inom bemanning, rekrytering och arbetstillstånd, samtidigt som vi integrerar nyanländ talang i Sverige.

Just Arrived fokuserar på att validera och matcha nyanlända talanger med deras första eller andra jobb i Sverige. Detta gör vi genom att erbjuda kvalitativa, flexibla och priskonkurrenskraftiga rekryterings-, bemannings- och omlokaliseringstjänster för dig som företag.

Läs mer om våra olika tjänster nedan

Genom vår evidensbaserade och till stor del automatiserade rekryteringsprocess kan vi validera tusentals kandidater för att hitta den bästa matchningen för er. Vi breddar ditt nätverk och hittar kandidater som andra missar.

1 MIN LÄSNING

Bemanning

2 MIN LÄSNING

1 MIN LÄSNING

Konsultation

Rekrytering

3 MIN LÄSNING

Marknadsföring

3 MIN LÄSNING

Låt oss arbeta ihop.

CMNTY
Stureplan 6

114 35 Stockholm

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Hur kan vi hjälpa dig?
Tack för att du skickade in!

Just Arrived är ett rekryteringsföretag med hjärtat på rätt plats. Vi vill säkerställa rätt matchning, och för det behöver vi lära känna din verksamhet och skapa en god förståelse för dina behov. Just Arrived har anpassat sig till den digitala världen och använder en evidensbaserad och automatiserad rekryteringsprocess. Detta gör att vi kan sålla ut och validera tusentals talanger varje månad. Eftersom personer som tvingats fly från sina hemländer eller som har anslutit sig till en familjemedlem i Sverige tillhör vår huvudsakliga målgrupp är vi experter på att hjälpa utlandsfödda talanger att återuppta sin karriär här i landet. Detta genom att använda några av de bästa HR-tekniken och dataanalysverktygen på marknaden. Vi sätter en ny standard för en bransch som stått stilla i decennier.

bottom of page