top of page
JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-117.jpg

Inkluderande Executive Search

Inkluderande Executive Search.

På Just Arrived är vi experter på att hitta, attrahera och rekrytera ledare och nyckelpersoner. Med stor erfarenhet inom mångfald och inkludering vet vi också hur vi ska hjälpa dig att omforma ditt företag för att förbereda dig för framtida utmaningar.

Erfarenhets- och utbildningsnivån bland utrikesfödda, nyanlända talanger är på samma nivå eller högre jämfört med svenska kandidater. Därför bestämde vi oss för att lansera Inclusive Executive Search för att låsa upp all tillgänglig potential.

För oss är det bara talang som räknas. 

JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-73.jpg

Välkommen till Just Arrived Inclusive Executive Search.

Visste du att en studie visar att 49 % av bolagen kräver mångfald i all sin rekrytering från sina Executive Search-leverantörer?

– Just Arrived hjälper ägare och företagsledare att arbeta med mångfald på rätt sätt.

Just Arrived hjälper chefer och företagsledare att ytterligare förbättra sina organisationer genom Executive Search. Vi analyserar inte bara marknaden för att möjliggöra den mest lämpliga kandidaten för varje uppdrag, utan vi tar även hänsyn till personligheten och ledarstilen. 

Genom att använda Just Arrived som ditt Executive Search-företag för att identifiera och rekrytera talang på högsta nivå, kan ditt företag minsta personalomsättning, öka mångfalden och stärka kvaliteten på kandidaterna.

Med evidensbaserad, effektiv process och erfarna rekryterare hittar vi de bäst lämpade kandidaterna för varje tillsättning – utan att tappa fokus på inkludering. 

JUST ARRIIVED HAR LÅNG ERFARENHET INOM REKRYTERING

Säkerställ mångfald i framtida ledningsgrupper med inkluderande Executive Search. 

Välkommen till Just Arrived inkluderande Executive Search, vi lockar kvalificerad nyckelkompetens till er organisation. Vi hittar kandidater till era viktiga positioner, såsom VD, CMO, CFO, CTO, Managementkonsulter, etc. med vår kompetensbaserade, validerade och inkluderande rekryteringsprocess.
 
Oavsett om du behöver hjälp med rekrytering, slutlig validering av en kandidat, vill göra en bakgrundskontroll eller behöver strategisk vägledning har vi de tjänster du behöver.
 
Rekrytering av ledande befattningar kräver en holistisk förståelse om ert bolags specifika affärsbehov, vi fokuserar på att hitta, attrahera och validera de främsta kandidaterna, oavsett bransch.
 
Vi levererar enligt högsta standard inom rekrytering och erbjuder alltid en leveransgaranti - om du inte är nöjd med vår leverans gör vi om rekryteringen utan kostnad.

JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-165.jpg

Sofi, chef för mångfald och integration och Executive Search Consultant

  • B.Sc. inom Management, Business Admin och HR

  • Erfaren företagsledare med gedigen meritlista från Sveriges mest etablerade talangnätverk

  • Hands-On inom Talent Acquisition, Retail och Sales

JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-157.jpg

Leo, Head of PR & Business Development och Executive Search Consultant

  • M.Sc. inom Management, Kommunikation och IT

  • 6 års Executive Search och interimserfarenhet från ledande företag

  • Praktisk erfarenhet inom FMCG, rekrytering, försäljning

bottom of page