top of page

Här är vi.

Vår
Historia.

Just Arrived föddes under flyktingkrisen 2015 och grundades utifrån idén att all ny kompetens i Sverige är värdefull. Sedan dess har vi träffat tusentals talanger
från hela världen, som har flyttat till Sverige av alla möjliga anledningar. Vi har blivit experter på att validera och matcha dessa individer med progressiva företag. I enlighet med vår historia arbetar vi fortsatt utifrån övertygelsen att möjliggöra talanger, oavsett vilket hörn av världen de kommer ifrån, är något positivt för samhället, såväl som för alla framgångsrika företag. 

To us, it is just talent that matters.

"Vi förändras och anpassar oss när världen förändras."

Utmärkelse.

Vi är så stolta över att vara vinnare av Årets Mångfaldsföretag vid årets Recruitment Awards av Branschen.se. Vi låter juryn tala för sig själv:

 

"Just Arrived är en affärsorienterad aktör som utstrålar förändring, integration och normbrytande arbete. Genom att både fokusera på det första jobbet för nyanlända och även arbeta med rekrytering i företagets toppskikt sticker Just Arrived ut från mängden. De visar att kompetens alltid går att hitta, när man breddar sitt nätverk, vågar göra annorlunda och tänka nytt."

Vinnare_ÅMFF_Just Arrived_001.png

Låt oss arbeta ihop.

CMNTY
Stureplan 6

114 35 Stockholm

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Hur kan vi hjälpa dig?

Öppettider

mån - fre

lördag

​söndag

9:00–18:00

Stängt

Stängt

Our Office
bottom of page