top of page
Blue Skies and Yellow Fields
Anställa och hjälpa talanger från Ukraina.

Just Arrived, som föddes under flyktingkrisen 2015, grundades utifrån idén att all ny kompetens i Sverige är värdefull. Sedan dess har vi träffat tusentals talanger från hela världen som flyttat till Sverige av alla möjliga anledningar. Vi har blivit experter på att validera och matcha dessa individer med deras första jobb i Sverige. Just nu är det många ukrainare som får uppehållstillstånd för att stanna och arbeta i Sverige - vi finns här för dig som arbetsgivare och för alla som är nya i landet.
 
 

På Just Arrived kan vi svara på frågor till dig som arbetsgivare som rör:

  • Arbetstillstånd och migrationsfrågor

  • Anställa personer från Ukraina (eller någon annan del av världen)

  • Företag med frilansare/anställda i Ukraina
     

Vi söker nu dig som har chansen att anställa de personer som har kommit hit. Kort eller lång sikt. Kontakta oss för mer information:
 

NOTERA: "3 mars: EU-ministrarna enades idag enhälligt om inrättandet av en tillfällig skyddsmekanism som svar på tillströmningen av flyktingar från Ukraina. Detta kommer att göra det möjligt för EU:s medlemsländer att erbjuda människor som flyr konflikten i Ukraina ett lämpligt stöd som svar för deras situation. Berättigade personer kommer att beviljas en skyddad status som liknar den för flyktingar, i vilket EU-land som helst, under en period på ett år som kan förnyas."  - https://www.consilium.europa.eu/sv/meetings/jha/2022/03/03-04/


Detta innebär att det är möjligt att anställa ukrainare så snart de har fått ett uppehållskort. Kontakta oss för att få veta mer!

_

bottom of page