top of page

Micromobility X Just Arrived

JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-97.jpg
JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-101.jpg

Mikromobilitet

Initiativet med Nordic Micro-Mobility Association har vuxit fram genom en delad uppfattning att säkerheten är den viktigaste faktorn i städerna. Ingen operatör vill ha problem med felparkerade scootrar, därför är Just Arriveds roll i detta en lösning på problemet. 

Vår
Arbete

Just Arrived anställer parkeringsvakter för elscootrar. Som parkeringskontrollant skapar du en trevligare miljö genom att flytta felparkerade elscootrar. Arbetet kan även innebära kontakt med allmänheten och att hjälpa till med parkeringsinstruktioner. Just Arriveds hårda arbete har uppmärksammats över gränserna och vi är nu verksamma i 3 nordiska länder: Sverige, Danmark och Finland.

Micromobility är starkt alternativ för resor i innerstaden som är lite för långa för att gå men lite för korta för att vilja köra bil och hitta parkering. Det är ett perfekt alternativ för dig som har bråttom eftersom skotrarna tar dig från punkt A till punkt B. Ofta får du parkera dem utanför din önskade plats, vilket är en stor fördel.

Just Arriveds samarbete med Micromobility har givit människor jobb över hela Skandinavien, detta har resulterat i inte bara en säkrare stad utan även en chans på den svenska arbetsmarknaden med villkor i linje med kollektivavtal för våra kandidater.

christina-spinnen-Q6daxFJtL7k-unsplash (1).jpg
JUST ARRIVED _ by Daniela Spiroska-92.jpg

Voi

"Vi samarbetar med Just Arrived för att ni gör något som vi tror på, men också för att det faktiskt fungerar. Jag vill verkligen betona det, och att ni levererar en kvalitetstjänst, det är inte något som vi gör pro bono, utan vi jobbar med er för att det är en bra tjänst."

Voi

- Eric André, General Manager, Voi

Bolt.jpg
Bolt

Bolt

"Bolt strävar efter att erbjuda snabba och prisvärda resor. Alla resor med Bolt i Europa är 100 % klimatneutrala, vilket är en del av Bolts klimatplan. Ett långsiktigt åtagande för att minska företagets ekologiska fotavtryck. Det enda kunden behöver göra är alltså att välja destination, boka en resa, bli upphämtad och njuta av resan. "

- Expansion och Operations, Nordics på Bolt

Tier

"I vår bransch tar vi FN:s mål för hållbar tillväxt på stort allvar, och hela vårt företag måste vara hållbart i alla avseenden, och därför är det viktigt att bidra till social integration. Därför fanns det inget annat alternativ än Just Arrived. Expansionen av mikromobilitet har gått mycket snabbt och hög säkerhet i städerna är något som prioriterar, därför tycker vi att detta initiativ med parkeringskontrollanter är en bra lösning. "

Tier
jonas-jacobsson-q5ZDZPc7Ksc-unsplash.jpg

- August Svedenstedt, regionchef Sverige/Danmark på Tier

ralph-ravi-kayden-2kRjhPnX4QA-unsplash.jpg
Link.jpeg

Lime

"Utmärkt service! Ida (Operation Manager) är mycket trevlig person att arbeta och kommunicera med. Medarbetarna är också fantastiska att följa i chatten med sin livliga kommunikation sinsemellan. Jag är väldigt glad att vi har kunnat skapa ett härligt partnerskap med Just Arrived för att stödja stadens behov, cyklister och icke-cyklister.

Superpedestrian, Link

Superpedestrian är ett företag som arbetar med transport som sätter hållbarhet, effektivitet och säkerhet i första hand. De strävar efter att fortsätta utveckla teknik för att tillhandahålla hållbara förbindelser i städer med mikromobilitetstjänster. 

Lime
Link

- Michael Parishaian, Interim General Manager Nordics på Lime

dott.jpeg

Dott

Dott drivs av visionen att göra mikromobilitet tillgängligt för alla. I varje stad de är verksamma i anställer de lokal personal som har stadens bästa intresse i åtanke. Dott tillhandahåller lokala och prisvärda resor för alla samhällsgrupper, i alla stadsdelar.  

Dott
Bird
bird.jpg

Bird

""Ur vårt perspektiv har det varit ett fantastiskt samarbete från början och är det fortfarande. Ni är extremt öppna och samarbetsvilliga och när vi stöter på problem. Ni ser till att lösa problemen snabbt och det uppskattar vi. Jag tror att samarbetet verkligen är ett av de starkaste stadierna, något som vi vill vårda och som vi vill fortsätta med på lång sikt."

- Jacopo Magni, Expansion and Operations, Nordics på Bird

bottom of page