top of page

Last Mile X Just Arrived

Vembla

Vembla levererar färsk mat till dörren på 10-15 minuter. Underbart, om du frågar oss. Du beställer via en app, anger din adress och väljer Vembla Express för 10-15 minuters leveranser. Välj dina favoritprodukter så kommer den att levereras med en elcykel från deras egen lokala butik i ditt område.

vembla.jpeg
vembla 1.jpg
Vembla

Vårt
Arbete

Last mile avser det sista steget i leveransprocessen. För Vembla och Picsmart innebär detta den sista delen av transporten när förflyttningen av människor och varor kommer från en transportknutpunkt till en slutdestination. I det här fallet den lokala butiken till kundens dörr. 

Denna strategi syftar till att leverera varor till kunden så snabbt som möjligt samtidigt som företagets kostnader minimeras. Last mile är ofta en avgörande del av kundresan, eftersom det är det enda skede som innebär kundkontakt, vilket har en direkt koppling till kundens upplevelse. 

Tack Vembla och Picsmart, vi ser fram emot ett fortsatt samarbete. 

Picmsart_edited.jpg
Picsmart

Picsmart

Picsmart erbjuder personliga shoppare som handlar i din lokala butik åt dig. De är klimatsmarta med snabba leveranser inom 45 minuter. Dessutom finns det inga onödiga tilläggsavgifter. De erbjuder samma låga priser som i din lokala butik.

 

Picsmart är ett företag som aktivt arbetar för att bygga en både miljömässig och social hållbar verksamhet. De erbjuder fossilfria leveranser, lokalt engagemang och villkor enligt kollektivavtal. I linje med deras fokus på social hållbarhet har de erbjudit 13 av våra kandidater anställning.

bottom of page