top of page

Hotell & fastigheter X Just Arrived

Bergendal.jpeg
Image by Vojtech Bruzek

Bergendal

Bergendal har sin anläggning 20 minuter utanför Stockholm och Arlanda. Det är en vacker mötesplats som präglas av naturens former. Här kan du boka konferenser, hotell, gym & relax och restauranger. När naturen möter modern arkitektur i denna herrgård håller den även måttet för ditt bröllop - om du önskar. 

Bergendal

Vårt
Arbete

Hotellbranschen erbjuder många jobbmöjligheter, bland annat inom administration, lokalvård, ledning och restaurang. Arbetet på ett hotell kan vara mycket varierande, särskilt under högsäsong, men det kan också vara mycket givande eftersom det finns många möjligheter att avancera inom respektive område.

Bostadsbranschen är en annan intressant karriär, och många färdigheter du tar med dig inom bostadsbranschen kan du överföra till många andra roller. Väsby Hem ägs av Upplands Väsby län vilket innebär att de inte bara erbjuder ett tryggt hem för människorna i området, de arbetar också hårt med att förbättra situationen för skola, kvalitet, miljö, IT och utveckling.

 

Just Arrived är stolta över att arbeta med företag som bidrar så mycket till samhället. Båda dessa branscher prioriterar människor högt genom service, och det innebär att vi måste vara lyhörda och lyssna på kundernas behov.

Image by Wiktor Karkocha
Image by Brandon Griggs

Väsby Hem

Väsby Hem är ett bostadsbolag som äger och förvaltar cirka 4 900 hyreslägenheter. Deras vision är att erbjuda ett bekvämt boende i trivsamma bostadsområden runt Upplands Väsby. Det finns något för alla oavsett om du är student, familj, singel, äldre, allergiker eller har andra preferenser. 

Väsby Hem
bottom of page