top of page

Livsmedelsindustrin X Just Arrived

Haupt.jpeg
El-Cassisco.jpeg

Haupt Lakrits

Haupt Lakrits kommer från en lång och stor kärlek till choklad och lakrits. Men det var inte förrän det gifta paret reste till Island som företaget kom till liv. Och målet var alltid tydligt - att göra världens bästa lakrits. De ville skapa en söt och salt lakrits som stack ut från mängden samt praliner som kombinerade lakrits och choklad. Ett Halleluja-ögonblick för Sverige.

Haupt Lakrits

Vår
Arbete

Livsmedelsindustrin har skapat många möjligheter för nyanlända kandidater att få ett jobb. Just Arrived fokuserar på att validera och matcha interkulturella talanger med deras första eller andra jobb i Sverige. Och det är roligt att se att våra partners prioriterar mångfald. Genom att arbeta mer socialt hållbart kan vi ge människor utanför arbetsmarknaden en chans att komma in på arbetsmarknaden. 

 

Generellt sett är de flesta arbeten inom livsmedelsindustrin automatiska. För att göra jobbet mer varierat är det vanligt att man arbetar i team och roterar mellan olika arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du är en lagspelare för att passa in i detta teamet.

Beijing8_edited.jpg
bejing8.jpeg

Beijing8

Beijing8 tar den traditionella kinesiska maten till den svenska marknaden, närmare bestämt är de experter på dumplings. Dumplings är gjorda av naturliga ingredienser och framför allt präglas företaget av visioner om hållbarhet.

Beijng8
chew folk.jpeg
Chew Folk

Chew folk

Låt Chew Folk introducera tuggummi utan plast!

Idén kom från det enorma problemet med icke biologiskt nedbrytbart tuggummi som skräpade ner våra gator. 

Det stora problemet är dock att det är skadligt för vår natur och våra vattendrag. Plasten kan dessutom så småningom ta sig in i vår näringskedja. Det är därför Chew Folk skapade sin fabrik från grunden, utformad för att ta bort plasten utan att äventyra på upplevelsen av tuggummi. Resultatet blev helt naturligt, helt biologiskt nedbrytbart och riktigt goda tuggummi.

bottom of page