top of page

Fashion Industry X Just Arrived

Die monde2.jpeg
Die monde.jpeg

Die Monde

Är ett tankesätt. De designar mode för att inspirera ungdomar att vara modiga, banbrytande och handlingskraftiga. De berättar en historia kring hur det känns att växa upp som ett tredjelandskulturbarn i Sverige, och hur man kan vända pressen inför att passa in till tillväxt och möjligheter. Deras grundidé är att kombinera gatukultur med tidlös och minimalistisk design som speglar deras identitet och värderingar.

Die Monde

Vårt
Arbete

Det är ett faktum att det fortfarande är svårt för utrikesfödda att få tillträde till arbetsmarknaden. År 2021 var arbetslösheten för utrikes födda personer 20,0 %, jämfört med 4,6 % för inrikes födda personer. Våra beteendemönster och prioriteringar måste förändras så att vi kan upprätthålla en rekryteringsprocess utan fördomar. Detta är ingen liten utmaning. Men vi är redo att anta den.

 

Vad har då alla dessa företag i modebranschen gemensamt? 

De tror alla på en mer integrerad arbetsmarknad. De erbjuder många av våra talanger en chans att komma in på den svenska arbetsmarknaden genom att lita på oss i processen.

 

Vi är så stolta över att våra kunder väljer det hållbara sättet att rekrytera. Ni är en del av förändringen. 

Sellpy_edited_edited.jpg
Sellpy .jpeg

Sellpy

Sellpy föddes ur idén att göra det möjligt för alla att leva cirkulärt. Det enklaste sättet att minska utsläppen är att bättre utnyttja det som redan finns. För att säkra en bättre framtid måste saker och ting förändras. Sellpy ser till att både minska avtrycket på planeten och anställa människor på ett hållbart sätt.

Sellpy
bukvy.jpg
Bukvy

Bukvy

Bukvy presenterar den ultimata väskan för alla tillfällen. Målet var att skapa en väska för varje aktivitet under dagen. Ett liv som innebär jobb på språng, separerade förhållanden och utgångar osv. Men det huvudsakliga fokuset kvarstod. Längtan efter att veta vad allting har sin plats. Resultatet blev en liten men noga utvald kollektion, utformad för att organisera och förenkla de dagliga aktiviteterna. 

bottom of page