• Just Arrived

Lär känna våra nya interns!Välkommen säger vi till våra tre kreativa och engagerade nya interns som nyligen har blivit en del av JustArrived teamet. Pharman, Cecilia och Ida kommer att arbeta med marknadsföring och försäljning hos oss, och vi ser fram emot att fortsätta utveckla JustArrived och nå nya höjder tillsammans med dem. 


Vad är det bästa med JustArrived hittills?


Pharman: Hmm… I början blev jag intresserad av Just Arrived på grund av deras vision, det kombinerar min passion för socialt entreprenörskap och att skapa en mer hållbar framtid. Det var dock när jag mötte teamet bakom kulisserna som jag blev såld och kände att “det är här jag måste vara just nu” haha… 


Cecilia: Redan från första gången jag satte min fot på kontoret blev jag väldigt positiv överraskad över den passion, det driv och den gemenskap som de anställda på JustArrived har. Jag kände direkt att “Wow, det här verkligen en arbetsplats där de genuint älskar sitt jobb, och jag vill inget annat än att vara en del av det.” Jag är en stark förespråkare av att man ska göra saker som man själv tror på och omringa sig av människor som också gör det - JustArrived förkroppsligar just det.


Ida: Jag fastnade, precis som Pharman för företagets vision, att arbeta på ett företag där jag kan göra skillnad har alltid varit en dröm för mig, dels skillnad för samhället men också skillnad på arbetsmarknaden. 

Efter att ha fått lära mig mer om företagets historia men speciellt mött teamet som arbetar så otroligt passionerat för sin sak, kände jag att detta var arbetsplatsen för mig.  


Vilka är de?


Pharman: För tillfället student på Hyper Island inom Business Development. Han är också en aktiv medlem inom World Economic Forum’s Global Shapers Community, i Stockholm Hub. Hans passion är att hjälpa organisationer och startups att växa! Han specialiserar sig i att designa och genomföra tillväxtstrategier och utveckla multimedia content för digitala kommunikationsmedel.


Ida: Hon börjar under höstterminen att studera på Berghs School of Communication, digital kommunikation. Innan detta har hon studerat marknadsföring vid Uppsala Universitet och har flera års erfarenhet inom retailbranschen där hon arbetat som butikschef. Idas dröm är att arbeta inom digital marknadsföring, på ett företag där hon kan göra skillnad för samhället samtidigt som hon bygger ett stark varumärke och ett lönsamt företag. 


Cecilia: Cecilia är ursprungligen från Borås, men flyttade upp till Stockholm för två år sedan för att börja på Handelshögskolan i Stockholm. Hon har fullföljt ett och ett halvt år på Business and Economics programmet, men har sedan 1 mars valt att ta ett sabbatsår för att sitta i kårstyrelsen för Handelshögskolans studentkår. Hon är en mångsysslare och är en expert på att leva sitt liv på dubbel hastighet. Dock vet hon inte riktigt vad hon vill göra i framtiden, men tankarna om att starta eget och göra skillnad i världen har på senare tid blivit mer och mer intressant. 


Vi ser fram emot nya framgångar tillsammans med Pharman, Cecilia och Ida den kommande tiden!


Glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa något!

19 visningar0 kommentarer