• Just Arrived

Just Arrived lanserar mångfaldspaketet

Är du en av de första företagen att certifieras i mångfald?


Det pågår en stor debatt om diskriminering, människors lika värde och mångfald just nu. Svarta skärman syns på flera företags sociala kanaler och många vill göra något. Men det är tyvärr få som faktiskt gör något konkret, och ofta i brist på kunskap om vad man faktiskt kan göra (speciellt inriktat emot företag)


Vi på Just Arrived lanserar därför mångfaldspaketet, ett helt nytt koncept med skräddarsydda lösningar till företag som gör de certifierade inom mångfald och försäkrar förändring på riktigt.


Många företag ser idag många utmaningar med att få in en bredare mångfald, trots att man vill stöter man bland annat på svårigheter med att validera utrikesfödd kompetens och svårt att få in kvalitativa ansökningar med mera.

Med hjälp av mångfaldspaketet så går Just Arrived in som en samarbetspartner där just ert företag behöver hjälp. Vi erbjuder allt ifrån föreläsningar, workshops och annonsering till validering, konsultering och rekrytering.


Du lägger tillsammans med våra kompetenta specialister upp en plan för ditt företags mångfaldsmål som bidrar till både affärs- och samhällsnytta. Alla företag som blir en del av mångfaldspaketet kommer att certifieras i mångfald.


Är du intresserad av att vera mer? Kontakta då vår VD Sofi direkt!

sofi.fridland@justarrived.se


12 visningar0 kommentarer