• Just Arrived

Integrationshjältar blir samhällshjältar

I minst sagt tuffa och speciella tider är det viktigt att man gör vad man kan för att bidra, och hjälpa till. Något vi på Just Arrived vill göra, och vart vi känner att vi kan bidra mest är genom vårt nätverk av utrikesfödd talang.


Vi har därför skapat kampanjen "Integrationshjältar blir till Samhällshjältar" där vi samarbetar och lyfter företag som behövs extra mycket just nu, och hjälper dom att få just den personel som behövs för att de ska kunna lyckas med sitt samhällsnyttiga jobb.


Hittills har vi ingått samarbete med två av dessa företag, vi började med att hjälpa Sustainergies att hitta en arabisktalande kontaktperson åt Somaya kvinno- och tjejjour. För att stanna hemma just nu innebär inte trygghet för alla, för någon kan det vara den mest osäkra platsen. Läs mer om det samarbetet här: http://www.justarrived.se/post/v%C3%A5rt-kanske-viktigaste-samarbete


Vår senaste samhällshjälte är Care to Translate, ett digitalt verktyg som hjälper vårdpersonal och patienter med korrekt översättning inom vården på över 30 språk. Vi ska hjälpa detta företag att hitta översättare så att de kan nå ut till fler patienter på andra språk, och hjälpa fler inom vården att enklare kommunicera. Läs mer om den rollen här: https://jobb.justarrived.se/cp?hash=-1974985339&sid=1&ccid=91


Vi vill nu fortsätta att hjälpa samhällsviktiga företag som är i behov att täcka upp med personal i utmanande tider. Vi erbjuder kostnadsfri annonsering och en chans att nå ut till över 13tusen talanger.


Om du vill tipsa om ett företag som kan bli en del av kampanjen, kontakta oss!

15 visningar0 kommentarer
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Spotify

2020 Just Arrived

Just Arrived Logo_long.png