• Just Arrived

Integrationpodden

Under 2020 startade vi integrationspodden, en podcast där vi djupdyker i det, ibland kontroverisella ämnet integration. Vi bjuder in gäster som antingen från egna upplevelser eller från annan expertis kan inspirera och lära oss alla något om integration.

Judt Arrived VD Sofi Fridland kommer ställa de där jobbiga frågorna som man alltid velat, men aldrig vågat ställa till utrikesfödda personer, personer som kommit hit i flykt, politiker och många fler.

Du kan hitta podcasten på både Spotify och på podcast appen.


Vi är stolta över de personer som gästat våra två första avsnitt. I första avsnittet mötte vi en av Sveriges främsta entreprenörer, en person som kom hit som flykting vid endast 8 års ålder och har sedan byggt upp ett liv i Sverige- Han är bland annat grundare av Serendipity Innovations och Spartacus Capital. Vi är stolta att vår första gäst är ingen mindre än Saeid Esmaeilzadeh.

Avsnitt nummer två gästades även det av en imponerande person, han vann årets talarpris 2019 och föreläser runt om i Sverige kring integration och inkludering, poddens andra gäst är fantastiska Charbel Gabro.


Gå in på direkten och lyssna på båda dessa avsnitt!


16 visningar0 kommentarer