• Just Arrived

#öppnaögonen

Det pågår en stor debatt just nu. Svarta skärman syns överallt och folk är förfärade över situationen i USA. Men glöm inte att det händer här också, hela tiden.


Vi på Just Arrived kämpar för denna fråga dagligen och möts allt för ofta av rasism och diskriminering riktat mot våra kandidater.

Vi skapar därför nu kampanjen #öppnaögonen där vi kommer att lyfta historier och händelser från personer som utsatts för att belysa detta. Målet med kampanjen är att få fler människor att se hur stort detta problem sträcker sig. Vi delar historier anonymt som skickas till oss, eller delar personers berättelser som har lagt ut sin historia under #öppnaögonen.


Tillsammans kan vi göra skillnad och öppna debatten här i Sverige också.


Vi vill nu dela en av dessa historier med dig som läser detta. Hjälp oss att sprida denna kampanj!


"Jag skulle gå på min dotters föräldrarmöte i Skolan, kom lite sent då jag åkte direkt från jobbet och hade fortfarande på mig mina arbetskläder. Jag var sist in i klassrummet och när jag kommer in vänder sig en av de andra föräldrarna mot mig och frågar "har du kommit fel eller?" jag var den enda utrikesfödda föräldern i klassen och det var tydligt att jag ej var välkommen där"

#öppnaögonen
10 visningar0 kommentarer